Ελλάδα

Προτεραιότητα το ΝΒΑ και στο βάθος Παναθηναϊκός για Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς δεν κλείνει την πόρτα στον Παναθηναϊκό, αλλά επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον Μάικ Τζέιμς στις τάξεις του, ωστόσο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι «πράσινοι» έχουν μεταφέρει την πρόθεσή τους στον Αμερικανό γκαρντ για συνέχιση της συνεργασίας και ο ίδιος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Έτσι η υπόθεση Τζέιμς είναι πολύ πιθανό να μην κλείσει γρήγορα για το «τριφύλλι», εκτός κι αν ο παίκτης πειστεί να υπογράψει διατηρώντας μια οψιόν για να αποχωρήσει εφόσον βρει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ μέσα στο καλοκαίρι. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρσι, όταν ο Τζέιμς είχε όρο που του επέτρεπε να συμφωνήσει με ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Παρά την εξαιρετική χρονιά του Μάικ Τζέιμς, δεν είναι εύκολο να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, γιατί παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά, δηλαδή κοντοί με αθλητικά προσόντα, υπάρχουν δεκάδες στις ΗΠΑ. Ο ίδιος πάντως είναι αποφασισμένος να το παλέψει κι αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλές πιθανότητες, εφόσον τον περιμένει, να τον ξανακάνει δικό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x