Ελλάδα

Προτεραιότητα του Σλούκα ο Ολυμπιακός

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα εκπνέει. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση και η επιθυμία του παίκτη. Τι γίνεται στον Ολυμπιακό με τους τέσσερις τραυματίες εν όψει ΤΣΣΚΑ.

Το πιο «καυτό» ζήτημα για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν είναι αυτό του Κώστα Σλούκα. Με τα υπόλοιπα βασικά στελέχη του κορμού της ομάδας (Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Λοτζέσκι) «δεμένα», το βάρος πέφτει στον 25χρονο γκαρντ.

Οι μέρες περνούν και στο τέλος της σεζόν ο διεθνής άσος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει υπάρξει, από ό,τι προκύπτει από το ρεπορτάζ, άλλη για να καλυφθεί η διαφορά που σε πρώτη φάση παρουσιάστηκε.

Όσα γράφτηκαν περί αξίωσης της πλευράς του παίκτη για συμβόλαιο 900.000 ευρώ το χρόνο δεν επιβεβαιώνονται εκατέρωθεν και υπάρχει αίσθηση πως η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί σε ένα αρκετά μικρότερο ποσό (αλλά σίγουρα μεγαλύτερο από τα περίπου 1,3 εκατ. ευρώ που συμφώνησε για μια τριετία ο Μάντζαρης). Πέρα από το οικονομικό, ωστόσο, είναι σαφές πως ο Σλούκας επιθυμεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, ίσως και μεγαλύτερο από τον υπάρχοντα.

Το βέβαιο είναι πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Και πριν μιλήσει ξανά με τη διοίκηση της ΚΑΕ δεν πρόκειται να συζητήσει καν με άλλη ομάδα, έστω κι αν δεν είναι καθόλου απίθανο μεγάλοι σύλλογοι με γεμάτα «πορτοφόλια» από Τουρκία, Ρωσία ή Ισπανία να τον προσεγγίσουν.

Το θέμα αυτό στην παρούσα φάση, ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν, μπαίνει στην αναμονή, καθώς προέχει ο «τελικός» της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, που θα κρίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Όλα δείχνουν πως εκτός θα μείνουν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης, αφού ο μεν πρώτος σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις με επαφές μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ ο δεύτερος θα μπει σταδιακά στους ρυθμούς της ομάδας μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Από εκεί και πέρα, σήμερα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα, που έχουν πιθανότητες να ταξιδέψουν στη Ρωσία. Ο μεν πρώτος θα επιχειρήσει να μπει σιγά-σιγά με την ομάδα και την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ ο δεύτερος έχει περισσότερες ελπίδες καθώς αφήνει πίσω του τον μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x