Ελλάδα

Πρώτα συμπεράσματα για Γιαννάκη

Με προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Μπάλκαν Μπότεβγκραντ κύλησε η Κυριακή στον Άρη.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα, δεν κρατήθηκε και ο «δράκος» έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας στο Πράβετς.

Με τους "κίτρινους" δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί τις τελευταίες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισαν, όπως και ο Κάιλ Ουίβερ. Λίγο χρόνο συμμετοχής πήραν ο Γιάννης Αθηναίου και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, λόγω μικροπροβλημάτων.

Μετά το τέλος του αγώνα ο συνεργάτης του Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, σχολίασε πως: «Η εικόνα ήταν λίγο ως πολύ αυτή που περιμέναμε με δεδομένη την κούραση και το γεγονός ότι βρισκόμαστε αρκετά νωρίς στην προετοιμασία μας.

Παρ' όλα αυτά, ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι, καθώς είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, όπως, επίσης, να δούμε πως λειτουργούν τα νέα παιδιά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε κάποιες από τις αδυναμίες ή ατέλειες μας σε ό,τι έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε από αύριο κιόλας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x