Ελλάδα

Πρωταθλητής Εφήβων ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που έγινε στα Τρίκαλα, νικώντας 70-64 τον Άρη. MVP ο Δημήτρης Σταμάτης.

Τον τίτλο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα, πανηγύρισε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 70-64 του Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός που είχε ηττηθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης (73-71) ήλπιζε σε επικράτηση των Θεσσαλονικέων για να ξαναβρεθεί στην κορυφή. MVP της τελικής φάσης αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης, γιος του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού, Αντωνη.

Δεκάλεπτα: 19-23, 40-34, 57-46, 70-64.

Πανιώνιος (Δεγαϊτάς): Καράμπελας 7(1), Καλούδης, Τσάβαλος, Σπυρόπουλος 15, Ζούρντα,, Μπιλλής 17(2), Τσιμπούκης 11(3), Σταμάτης 20(2).

Άρης (Κεσαπίδης): Σιδηρόπουλος 11, Παουλεάνου, Φώτογλου 2, Φλιώνης 8, Καρασίμος, Τσιροπούλης, Σιδηροηλίας 2, Πουλιανίτης 8(1), Βενετίδης 4, Μήτογλου 24(2), Καρανώτας 5, Δέτσικας.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Γιώργος Διαμαντάκος του Παναθηναϊκού. Την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας. Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Δημήτρη Σταμάτη του Πανιωνίου, που πήρε το έπαθλο από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Στέλιος Πουλιανίτης (Αρης), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Αναστάσης Σπυρόπουλος (Πανιώνιος) και Γιώργος Διαμαντάκος (Παναθηναϊκός). Την απονομή έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Θεσσαλίας, Ευθύμης Ρετζιάς.

Βαθμολογία

Πανιώνιος 10
Παναθηναϊκός 9
Άρης 8
Σπόρτιγκ Πατρών 7
Ηράκλειο 6
ΑΣ Καστοριάς 5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x