Ευρώπη

Πρωταθλήτρια εν μέσω… καρεκλοπόλεμου! (video)

Ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς, το οποίο διεκόπη οριστικά λόγω εισβολής οπαδών, η Μπουντούτσνοστ νίκησε στα «χαρτιά» (με 20-0) την Σουτιέσκα στον 4ο τελικό και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου!

Χάος και… στέψη!

Η Μπουντούτσνοστ αναδείχθηκε και φέτος πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, καθώς ο τέταρτος τελικός στην έδρα της Σουτιέσκα διεκόπη οριστικά ύστερα από την εισβολή οπαδών στο παρκέ και παράλληλα ρίψη… καρεκλών στους παίκτες των αντιπάλων!

inner

Η… κακή μέρα από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε στην αναμέτρηση. Οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν ουκ ολίγες «κοκορομαχίες» στο παρκέ, με αποκορύφωμα αυτή δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου, όπου προκάλεσε την 30λεπτη διακοπή λόγω «αναβρασμού» στις κερκίδες.

Όμως, το… τελειωτικό χτύπημα στο ματς ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ύστερα από άλλη μία «κοκορομαχία» στο παρκέ μεταξύ των παικτών, οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στο παρκέ προκειμένου να «κυνηγήσουν» τους διαιτητές και τους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, ενώ κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια δέχθηκαν «βροχή» από καρέκλες!

Έτσι, οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν οριστικά το ματς, με αποτέλεσμα να το πάρει η Μπουντούτσνοστ στα «χαρτιά» με σκορ 20-0 και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

inner

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x