Γενικά

Πρώτες νίκες για ΑΠΟΕΛ, Άμυνα και Κάστρο

Κομβικές εμφανίσεις έκαναν οι Αθανασούλας, Εζόμο και Σιγκούνας στην έναρξη του Πρωταθλήματος 5on5.

Τρίτη αγωνιστική μέρα για το 2o Laconia Summer Basketour που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας.

Με εκπλήξεις και πολλές «ανατροπές» ξεκίνησε το Πρωτάθλημα 5οn5. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Δαιμονιά γνώρισε την ήττα από την Άμυνα με 88-99. Η Άμυνα, έχοντας στο ρόστερ της τον Γιάννη Αθανασούλα, που πέτυχε 52 πόντους, κατάφερε, μέσα από πολλές «ανατροπές», να πάρει την πρώτη της νίκη. Για λογαριασμό των Daimon Village αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Ρετσινάς, που σημείωσε 18 πόντους.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και ο Κωστής Εζόμο, που πέτυχε 40 πόντους με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Με τον περυσινό πρωταθλητή Κύπρου, αγωνίστηκε και ο Αβραάμ Καλλινικίδης και αμφότεροι στο φινάλε του αγώνα συνέβαλαν, ώστε να νικήσουν με «ανατροπή» την ΑΕ Σπάρτης με 81-75.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, το Κάστρο, με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα στο δυναμικό του, έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Superleague Academy. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγουράς της δεύτερης σημείωσε 35 πόντους στην ήττα με 73-63.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο 2o Laconia Summer Baasketour. Μην ξεχνάμε το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Οφείλουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου να το ευχαριστηθούμε και έχουμε θέσει στόχο τον τελικό του τουρνουά. Εγώ νιώθω κερδισμένος μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε ο Σιγκούνας.



Τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Σπάρτης 81-75
Κάστρο-Superleague Academy 73-63
Δαιμονιά-Άμυνα 88-99

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x