Ελλάδα

ΠΣΑΚ: «Ρεαλιστική η πρόταση της FIBA για τα παράθυρα»

Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση χαρακτηρίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών την πρόταση που έκανε η FIBA στην Ευρωλίγκα, με επιστολή του προς την πρώτη.

Θετική εξέλιξη προς την εκτόνωση της κρίσης στις σχέσεις της FIBA με την Ευρωλίγκα και την εύρεση λύσης στο ζήτημα των «παραθύρων» για τους προκριματικούς αγώνες θεωρεί την πρόταση της πρώτης στη δεύτερη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών έστειλε επιστολή στην παγκόσμια ομοσπονδία, στην οποία χαρακτηρίζει ρεαλιστική την πρόταση της FIBA για τα «παράθυρα» και εκφράζει την ικανοποίησή του που υπάρχει πλέον διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το άθλημα και για τους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, θα δώσει το «παρών» αύριο σε συνάντηση που θα γίνει με εκπροσώπους των ομοσπονδιών για περαιτέρω συζητήσεις επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πως η FIBA πρότεινε τις εβδομάδες 20-27 Νοεμβρίου 2017 και 19-25 Φεβρουαρίου, η Ευρωλίγκα να αλλάξει τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της από Πέμπτη και Παρασκευή σε Τρίτη, ώστε την Τετάρτη να επιστρέφουν οι παίκτες στη βάση τους, την Πέμπτη να ενσωματώνονται στις Εθνικές και να γίνουν οι αγώνες των προκριματικών ημέρα Παρασκευή. Παράλληλα, με δεδομένο πως δε θα διεξάγονται πρωταθλήματα το σαββατοκύριακο, Κυριακή και Δευτέρα των ίδιων εβδομάδων θα γίνεται ξανά παιχνίδι προκριματικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x