Ευρώπη

«Ψάχνει ομάδα στο NBA ο Χουέρτας»

Στο NBA θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος απασχολεί και τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο συμπατριώτης του Τιάγκο Σπλίτερ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας.

Επιθυμία του Μαρσελίνιο Χουέρτας είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, όπως αποκάλυψε ο Τιάγκο Σπλίτερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Band.com.br».

Ο Βραζιλιάνος σέντερ τόνισε πως ο 32χρονος γκαρντ έχει πει στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στο «μαγικό κόσμο» και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συνέχισε στην Μπαρτσελόνα.

«Έχω μιλήσει μαζί του και μου είπε ότι θέλει να πάει στο NBA», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος σέντερ για τον Χουέρτας για να προσθέσει: «Έχει πει στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας. Μέχρι στιγμής υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ μάλιστα ο πολύπειρος γκαρντ φαίνεται κάτι παραπάνω από θετικός στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x