Ελλάδα

«Ψήνεται» η επιστροφή Ντελινινκάιτις στην ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Τόμας Ντελινινκάιτις, καθώς «αρέσει» πολύ στον Ντράγκαν Σάκοτα. Παίρνει και ψηλό για αντί-Ανοσίκε η «Ένωση».

Μπορεί φέτος στην Α1 η ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει ιδανικά, κάνοντας το «4 στα 4». Ωστόσο, οι εμφανίσεις της δεν… πείθουν τόσο, φωνάζοντας αρκετά για ενίσχυση.

Πρώτος στόχος της «Ένωσης» και πιο… κοντινός είναι ο Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο πολύπειρος Λιθουανός γκαρντ φόρεσε και πέρυσι την κιτρινόμαυρη φανέλα και πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Ντράγκαν Σάκοτα, με την επιστροφή του μάλιστα να θεωρείται θέμα ημερών. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα υπάρχει θέση στο ρόστερ για τον Φιλ Σκραμπ, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Όμως, υπάρχει και… συνέχεια στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθώς επίκειται αλλαγή και στους ψηλούς. Αναμφίβολα, ο Οντερά Ανοσίκε δεν έχει… θαμπώσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και γι’ αυτό είναι θέμα ωρών να πει το «αντίο». Ωστόσο και για την περίπτωση αυτή υπάρχει το «Plan B», το οποίο θα είναι από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x