Ελλάδα

«Ψήνεται» Ιτούδης για την Εθνική!

Προ των πυλών της Εθνικής μοιάζει ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και εφόσον δώσει τη συγκατάθεσή της η ΤΣΣΚΑ, θα διαδεχθεί τον Φώτη Κατσικάρη.

Έτοιμος να αναλάβει την Εθνική είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Με δεδομένη την αλλαγή προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από τις αποτυχίες στις τελευταίες διοργανώσεις, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ προσεγγίστηκε από την ελληνική ομοσπονδία.

Αφού πήρε λοιπόν τις εγγυήσεις που ζήτησε ότι θα δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο για χτίσιμο της ομάδας σε στέρεες βάσεις, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον γενικό γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη σε επίσκεψή τους στη Μόσχα.

Το μόνο που απομένει για να τελειώσει το θέμα και να πάρει ο Ιτούδης τη σκυτάλη από τον Φώτη Κατσικάρη είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η ΤΣΣΚΑ (αλλά και η ρωσική ομοσπονδία), κάτι που είναι αναγκαίο βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού μαζί της.

Εφόσον λοιπόν οι επαφές που θα γίνουν την προσεχή εβδομάδα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών έχουν τη θετική κατάληξη που αναμένεται, ο κάτοχος της περσινής Ευρωλίγκας θα πάρει το τιμόνι της Εθνικής στα χέρια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x