Ευρώπη

«Ψωνίζει» από Λαμποράλ η Μπαρτσελόνα

Η εκπληκτική παρουσία του Ντάριους Άνταμς με τη Λαμποράλ Κούτσα δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε κάνεναν ευρωπαϊκό σύλλογο, με τη Μπαρτσελόνα να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ.

Η σεζόν μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αρχίσει τον σχεδιαμσό τους και για τη νέα σεζόν. Οι προτάσεις για παίκτες δίνουν και παίρνουν και μία νέα που προκαλεί αίσηση είναι αυτή που αποκαλύπτει το ιταλικό Sportando.net και αφορά τον Ντάριους Άνταμς και τη Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στους αγώνες της Λαμποράλ Κούτσα και σύμφωνα με το site, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη κάνει την κρούση τους.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ μένει ελεύθερος από την ομάδα των Βάσκων, που δύσκολα θα μπορέσει να του καλύψει το κασέ, το οποίο όπως και πολλών άλλων συμπαικτών του, έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Η Μπαρτσελόνα πιέζει λοιπόν για να αποσπάσει το «ναι» του Άνταμς για αντικαταστάτη του Κάρλος Αρόγιο, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ισπανική ομάδα έχει στο στόχαστρό της και τον Ντάβις Μπερτάνς για τη θέση «4». Ο Λετονός, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την διαδρομή Βιτόρια-Βαρκελώνη, αν και για την απόκτησή του ενδιαφέρονται και οι Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x