Euroleague

Ράντονιτς: «Γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Παναθηναϊκός Superfoods»

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ως έναν από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενόψει της επίσκεψης του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

«Παίζουμε κόντρα σε έναν γίγαντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος έχει ένα ρόστερ με μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Επίσης, πλέον έχουν στον πάγκο τους τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει τη διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε:

«Από τους νέους παίκτες, δεν ξεχωρίζει μόνο ο Μπουρούσης, που έκανε τρομερή σεζόν με την Μπασκόνια, αλλά και ο Σίνγκλετον, που ήρθε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Ντεμέτρις Νίκολς, που έχει πάρει τίτλους με την ΤΣΣΚΑ και ο Ρίβερς της Ρεάλ Μαδρίτης. Μην ξεχνάμε τον Τζέιμς, που έκανε φανταστική σεζόν στη Βιτόρια, αλλά είναι τραυματίας. Αυτοί οι παίκτες, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους, δημιουργούν μια ομάδα που μπορεί να πετύχει υψηλούς στόχους στην Ευρωλίγκα. Ξέρουμε πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Αλλά, θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη διοργάνωση με δύο νίκες και ένα ματς που ήταν κοντά στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x