Ευρώπη

Ραντούλιτσα: «Είχα πρόταση από το NBA όταν έμεινα ελεύθερος»

Στην αποκάλυψη πως είχε πρόταση να επιστρέψει στο NBA, αφότου έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, τόσο η Αρμάνι Μιλάνο, όσο και ο προπονητής της, Γιασμίν Ρέπεσα, έδειξαν στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πως τον ήθελαν πολύ.

Μάλιστα, ο Σέρβος σέντερ αποκάλυψε πως είχε πρόταση και από το NBA, ωστόσο θα ήταν για τρίτος σέντερ, με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος και γι' αυτό δεν προχώρησε αυτή η περίπτωση.

«Είχα πρόταση να πάω στο NBA, ως τρίτος σέντερ, αλλά δεν θα είχα πολλά λεπτά συμμετοχής και έτσι αποφάσισα να πάω στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου εκεί σίγουρα θα παίζω πολύ περισσότερο και θα έχω καλύτερο ρόλο», δήλωσε αρχικά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και συμπλήρωσε:

«Από τότε που έμεινα ελεύθερος, τόσο η Αρμάνι όσο και ο κόουτς Ρέπεσα, έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Πήγα σε μία ομάδα με πλούσια παράδοση, με τα περισσότερα τρόπαια στην Ιταλία, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x