NBA

Ράιλι: «Η καριέρα του Μπος στους Χιτ τελείωσε»

Έριξε τη «βόμβα» ο Πατ Ράιλι! Ο πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ επιβεβαίωσε τα ανησυχητικά αποτελέσματα και των νέων εξετάσεων του Κρις Μπος, τονίζοντας ότι η καριέρα του παίκτη στη Φλόριντα τελείωσε.

Κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Κρις Μπος» για τους Μαιάμι Χιτ, μετά και τις τελευταίες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης και έδειξαν ότι παραμένει το πρόβλημα με τους θρόμβους στο αίμα του.

Στη σημερινή Media Day ο πρόεδρος της ομάδας της Φλόριντα, Πατ Ράιλι, παραδέχθηκε ότι πλέον η καριέρα του φόργουορντ-σέντερ στους Χιτ έχει πιθανότατα ολοκληρωθεί, ενώ σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι ο Μπος θα σταματήσει εντελώς την ενεργό δράση, απάντησε ότι κάτι τέτοιο εξαρτάται από εκείνον.

«Δεν περιμένουμε πια την επιστροφή του. Πιστεύουμε ότι με βάση την τελευταία του εξέταση, η καριέρα του στους Χιτ έχει πιθανότατα ολοκληρωθεί», είπε ο Πατ Ράιλι και συνέχισε:

«Το κλίμα δεν είναι καλό, εξαιτίας αυτής της κατάστασης και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Η κατάσταση είναι ανάλογη με αυτή του Μάτζικ Τζόνσον και με ό,τι πέρασε. Δεν είναι εύκολο να είναι με έναν παίκτη για έξι χρόνια και να τον βλέπεις να παίζει και να τον βλέπει να αντιμετωπίζει ό,τι αντιμετωπίζει. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x