Ελλάδα

Ράις: «Μεγάλη ευελιξία θα έχει ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ένα αθλητικό σύνολο που θα σκοράρει πολύ θα είναι ο φετινός Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ταϊρίς Ράις, κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Η επιστροφή στην Ευρωλίγκα και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, ήταν οι λόγοι για το «ναι» του Ταϊρίς Ράις στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ κατά την επίσημη παρουσίαση των νέων «πράσινων» μεταγραφικών αποκτημάτων.

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να έρθω εδώ και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε κάτι ξεχωριστό. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, πρώτα με την είσοδό μας στο Top 8. Προχωράμε με τις προπονήσεις και θα έχουμε κάποια καλά τεστ τις επόμενες μέρες. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ταϊρίς Ράις.

Για την παρουσία του κόσμου στην ανοικτή προπόνηση: «Είδαμε τόσο κόσμο να έρχεται σε μια προπόνηση και να μας στηρίζει. Μας έδειξαν πως είναι εκεί για εμάς. Θέλουμε αυτή την ενέργεια. Τους θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Ήταν σημαντικό που το είδαμε αυτό. Μόλις όλα γίνουν πιο σοβαρά, μόλις ξεκινήσουμε τους αγώνες στην Ευρωλίγκα, θα είναι μαζί μας».

Για τον λόγο που είπε το «ναι» στο «τριφύλλι»: «Είμαι στην Ευρώπη για πολλά χρόνια. Έχω μάθει για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήξερα τι φέρνει ως ομάδα στο τραπέζι. Δεν το σκέφτηκα καν. Είμαι ξανά στην Ευρωλίγκα, σε μια ανταγωνιστική ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν χρειάστηκε καν σκέψη».

Για τα ισχυρά «όπλα» που θα έχει φέτος ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε μεγάλη ευελιξία. Πολλοί μπορούν να κάνουν πολλά. Πολλοί μπορούν να παίξουν άμυνα απέναντι σε διαφορετικές θέσεις. Το δεύτερο πλεονέκτημά μας θα είναι το σκοράρισμα. Έχουμε έναν τρομερό πόιντ γκαρντ, τον Νικ, έναν σπουδαίο σουτέρ, τον Τζίμερ, έχουμε low post παιχνίδι, έχουμε πολλά. Αν καταφέρουμε να παίξουμε με βάση αυτά που μπορούμε, τότε η άμυνα θα μας κρατάει στο παιχνίδι και η επίθεση θα μας δίνει την νίκη. Αν φτάσουμε εκεί που μπορούμε, τότε ο ουρανός θα είναι το ταβάνι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x