Ευρώπη

Ράις, Ντιλέινι, Άνταμς στη λίστα της Μπαρτσελόνα!

Τους… μισούς γκαρντ της Ευρώπης φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα, με τα ονόματα των Ταϊρίς Ράις, Μάλκολμ Ντιλέινι και Ντάριους Άνταμς να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί και φέτος μία απογοητευτική σεζόν και έτσι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης έχει ξεκινήσει ήδη.

Σύμφωνα με την «As», η προσοχή εστιάζεται κυρίως στην περιφέρεια για τους Καταλανούς από τη στιγμή που ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τραυματισμών, ενώ από την άλλη ο Κάρλος Αρόγιο πολύ δύσκολα θα παραμείνει.

Έτσι, στη λίστα των «μπλαουγκράνα» είναι η… αφρόκρεμα των κοντών της φετινής Ευρωλίγκας, όπως οι Ταϊρίς Ράις (Χίμκι), Μάλκολμ Ντιλέινι (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ Κούτσα). Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα εξετάζει και την περίπτωση ψηλού, με τον Τζάστιν Χάμιλτον της Βαλένθια να είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, όμως ακόμη και το πρωτάθλημα να κατακτήσει φέτος, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x