Ευρώπη

Ράις: «Πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα»

Αισιόδοξος πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, εμφανίστηκε ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος τόνισε πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Έλληνα κόουτς.

Πολύ καλές σχέσεις έχει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Έλληνας κόουτς θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ υπερασπίστηκε τον προπονητή του για τη μέτρια φετινή πορεία των Καταλανών, λέγοντας πως δεν ήταν δυνατό να κάνει κάτι από τη στιγμή που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τόσους τραυματισμούς.

«Πιστεύω ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, καθώς μιλάμε αρκετά και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να δουλέψουμε καλά», δήλωσε αρχικά ο Ταϊρίς Ράις στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1» για τον Έλληνα κόουτς και πρόσθεσε για τη μέτρια σεζόν της Μπάρτσα: «Είναι ένα σύνολο διαφόρων πραγμάτων. Δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο σε ένα άτομο, όταν κάποια πράγματα πάνε στραβά. Θα πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και να δεις στη συνέχεια από πού προέρχονται όλα αυτά. Είναι εύκολο να κατηγορείς μόνο ένα άτομο. Η κατάσταση είναι ίδια είτε στη νίκη, είτε στην ήττα. Θα πρέπει να κοιτάμε όλα τα πράγματα το ίδιο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν υπάρχει ποτέ ικανοποίηση όταν χάνεις. Δεν μετράει τις κάνεις εσύ, εάν δεν παίρνεις τη νίκη. Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω νίκες και όχι να πετυχαίνω 30 πόντους», ενώ για το πρόβλημα στο γόνατο: «Στην αρχή, ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να παίζω πολλά λεπτά. Το έκανα, όμως, γιατί έπρεπε. Αλλά, όταν είμαι στο παρκέ δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Αποφάσισα να συνεχίσω… Είναι πρόβλημα αυτό όταν παίζεις, αλλά αποφάσισα να το κάνω. Όταν επιλέγεις κάτι τέτοιο, κάνεις τα πάντα».

Για τους πολλούς τραυματισμούς των «μπλαουγκράνα» φέτος: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, παρουσιάζονται τόσα πολλά εμπόδια, με τόσους πολλούς τραυματισμούς. Αυτό, σε δυσκολεύει να βρίσκεις χημεία ως ομάδα, αλλά τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε παρουσιάσει μία βελτίωση. Στην Ευρωλίγκα ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια χάσαμε 5-8 από τους καλύτερούς μας παίκτες και έτσι οι αντίπαλοί μας ήταν πιο εύκολο να μας αντιμετωπίσουν. Γενικά, όμως, δεν πιστεύω ότι απέχουμε πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας. Εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είναι ένα επίπεδο πάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x