Ευρώπη

Ράις: «Σέβομαι απόλυτα τον Μπαρτζώκα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Ταϊρίς Ράις, σε δηλώσεις που έκανε στο Ισραήλ ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε με δηλώσεις του στον Τύπο του Ισραήλ ο Ταϊρίς Ράις, ενόψει του ματς στο Τελ Αβίβ ανάμεσα την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως υπάρχει μία κατάσταση αμοιβαίου σεβασμού με τον Έλληνα κόουτς, ο οποίος –όπως είπε- ξέρει να παίρνει το καλύτερο από τον κάθε παίκτη.

«Προσπαθώ να είμαι ο προπονητής μέσα στο γήπεδο, ελέγχοντας τον ρυθμό, αλλά δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για να νικάει η ομάδα μου. Μάλιστα, με τους τραυματισμούς, που μας ταλαιπωρούν, έχω ακόμη περισσότερες ευθύνες. Θέλω να κάνω και άλλα πράγματα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό», δήλωσε αρχικά ο Ταϊρίς Ράις στην ιστοσελίδα «sport5co.il» και πρόσθεσε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Θέλει οι παίκτες του να παίζουν σκληρά και να είναι υπεύθυνοι. Είναι ένας προπονητής που ξέρει να παίρνει το καλύτερο από έναν παίκτη. Τον σέβομαι πολύ και το ίδιο κάνει και εκείνος για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x