Εurobasket 2015

Ρέγες: «Έχουμε πόλεμο την Τρίτη»

Σαν… πόλεμος μοιάζει η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φελίπε Ρέγες.

Έτοιμος να αγωνιστεί στον… πόλεμο της Ισπανίας με την Ελλάδα δήλωσε ο Φελίπε Ρέγες. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ αποκάλυψε πως ο Πάου Γκασόλ νιώθει καλύτερα, αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί τη Δευτέρα (14/9).

«Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες για να επιστρέψουν οι τραυματίες, αφού την Τρίτη (15/9) έχουμε… πόλεμο, με μία ομάδα που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση», δήλωσε αρχικά ο Φελίπε Ρέγες και πρόσθεσε:

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Ελλάδα και για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε όλοι καλά. Στα νοκ άουτ ματς οι παίκτες θα πρέπει να παίξουν σχεδόν τέλεια. Το παιχνίδι της Τρίτης είναι το κλασικό που θέλουν όλοι να αγωνιστούν».

Και συνέχισε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ελλάδα είναι ένας πλήρες σύνολο, με παίκτες σε όλες τις θέσεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση και δεν έχει καμία σχέση το παρελθόν. Θα είναι σαν… τελικός».

Για τον Γιάννη Μπουρούση: «Κάνει ένα τρομερό τουρνουά. Αλλά, η Ελλάδα είναι ένα συμπαγές σύνολο που παίζει καλή άμυνα, δεν έχει χάσει ακόμα, ενώ πάντα θέλει να μας δίνει τον τίτλο του φαβορί».

Τέλος, όσον αφορά τους τραυματίες: «Είμαστε καλά, εκτός από τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αλλά, την Τρίτη όλοι θα είναι καλά και θα θέλουν να παίξουν. Ο Πάου είναι μια χαρά, θα προσπαθήσει να προπονηθεί τη Δευτέρα (14/9)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x