Ελλάδα

Ρεκόρ καριέρας ο Κέι Σι Ρίβερς

Οι 27 πόντοι του Κέι Σι Ρίβερς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού συνιστούν προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο στην επαγγελματική του καριέρα.

Οι Αμερικανοί αποκαλούν αυτό που έκανε χθες ο Κέι Σι Ρίβερς βραδιά καριέρας. Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ είχε 27 πόντους στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και η επίδοση αυτή συνιστά για τον ίδιο ρεκόρ στην επαγγελματική του καριέρα.

Ουδέποτε στα χρόνια που αγωνίζεται στην Ευρώπη είχε τόσους πολλούς πόντους σε έναν αγώνα ο Ρίβερς. Η προηγούμενη επίδοσή του ήταν οι 24 πόντοι στην ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 27 Απριλίου του 2012 (87-94) και την είχε αγγίξει με τους 23 πόντους που είχε πετύχει στον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ, αλλά και απέναντι στην Αναντολού Εφές την Παρασκευή.

Το ρεκόρ του Ρίβερς στην πορεία του στα γήπεδα είναι οι 32 πόντοι, που είχε σημειώσει δις με το κολέγιο του Κλέμσον τα 2008. Από άλλες δύο φορές έχει πετύχει 29 πόντους και ακόμη δύο από 28 στο NCAA. Μια φορά είχε πετύχει 27 πόντους, σε αγώνα με τους Μπίγκχορνς για το NBDL στις 8 Ιανουαρίου του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x