Euroleague

Ρέπεσα: «Φέτος δεν ήμασταν όσο καλοί θα ήθελα»

Στην δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αρμάνι το τελευταίο διάστημα, αλλά και στην ανάγκη να είναι έτοιμη η ομάδα του Μιλάνου στην τελική ευθεία του ιταλικού πρωταθλήματος στάθηκε ο Γιάσμιν Ρέπεσα.

Τις σημαντικές απουσίες που ανάγκασαν την Αρμάνι να χρησιμοποιήσει παίκτες σε ρόλους που δεν έχουν συνηθίσει, καθώς και την ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα του Μιλάνου πανέτοιμη στα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος σχολίασε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Γίασμιν Ρέπεσα ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας το βράδυ της Παρασκευής (20:00).

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κροάτη τεχνικού:

Για το παιχνίδι στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις:
«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο στην οποία, λόγω των απουσιών, προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε παίχτες σε διαφορετικούς ρόλους. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και για αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας. Στόχος μας είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες το συντομότερο δυνατόν και να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ της ιταλικής λίγκας. Ωστόσο για την ώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις και στο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την φετινή πορεία της ομάδας του Μιλάνου:
«Η ευρωπαϊκή μας παρουσία δεν πήγε όπως θα ήθελα. Ξεκινήσαμε καλά ωστόσο στην συνέχεια η απόδοση μας έπεσε. Είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί δικαιολογία. Το πιο στενάχωρο ήταν ότι χάσαμε τον Σιμόνε Φοντέκιο ενώ βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση. Στα παιχνίδια που θα αγωνιζόταν θα κέρδιζε σημαντικές εμπειρίες για την μελλοντική του καριέρα».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x