Ελλάδα

Ρίβερς: «Αυτά θέλει ο Πασκουάλ στο παιχνίδι μας...»

Για τις βάσεις που θέλει να βάλει ο Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του, μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Για το πλάνο του Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στους παίκτες του μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal».

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ του «τριφυλλιού» είπε στην αρχή: «Στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ κάναμε μια δυνατή αρχή. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση, ενώ και ο κόουτς Πασκουάλ μας βάζει τη δική του μέθοδο μέσα στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλά. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να παρακολουθούμε την τακτική του. Περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι, μεγαλύτερη ελευθερία και συνεχή κίνηση. Στην άμυνα δεν έγιναν πολλές αλλαγές, γιατί θέλουμε να είναι η σταθερά μας, αλλά στην επίθεση έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε το πλάνο του κόουτς. Θέλει συνέχεια κίνηση και να παίρνουν μέρος όλοι στο παιχνίδι».

Ο Αμερικανός συνέχισε, λέγοντας για το περιβόητο μπλοκάκι του Ισπανού τεχνικού: «Ναι, έχουμε κάποια καινούρια συστήματα. Και ξέρω ότι θα είναι πολύ περισσότερα, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να τα καταλάβουμε, να τα εφαρμόσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα με την Αναντολού Εφές (06/11, 21:15), υποστήριξε: «Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, το οποίο θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Η Εφές είναι καλή στην έδρα της και δεν πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός ότι έχει κάνει μια νίκη μέχρι στιγμής. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Έχουμε ένα νικηφόρο σερί, παίζουμε καλά στα ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια, χρειάζεται τεράστια προσοχή, αφού η Εφές διαθέτει δυναμικούς παίκτες με αθλητικά κορμιά. Κλειδί θα είναι η άμυνα, όπως, επίσης, και τα επιθετικά ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x