Euroleague

Ρίβερς: «Δεν ήμασταν επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην έλλειψη επιθετικότητας του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα των «πράσινων» από τη Φενέρμπαχτσε ο Κέι Σι Ρίβερς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως όλα πήγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση, όμως στο δεύτερο οι Τούρκοι βρήκαν το ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος και τα ελεύθερα μακρινά σουτ κόντρα στην έλλειψη συγκέντρωσης των συμπαικτών του. Ζήτησε βελτίωση στο δεύτερο ματς την Πέμπτη, να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν και περιμένει να γίνουν τα πάντα στη σειρά.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ επιθετικοί, καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκείνοι βγήκαν πιο δυνατά, εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη επιθετικότητα και μας τιμώρησαν. Είμαι μία ομάδα προπονημένη πολύ καλά και έφερε το ματς στο ρυθμό της.
Πίεσε πάρα πολύ στην άμυνα και βρήκε ελεύθερα σουτ.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Απαιτείται συνέπεια. Εμείς ήμασταν συνεπείς μόνο για 18’. Πρέπει να βελτιωθούμε και να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας.Χάσαμε το πλεονέκτημα. Τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι, να δούμε τι κάναμε λάθος σήμερα και να το διορθώσουμε, ενόψει της συνέχειας.

Όλα είναι πιθανά για τη συνέχεια. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την κάθε στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x