Ελλάδα

Ρίβερς: «Για το έβδομο ευρωπαϊκό με Παναθηναϊκό»

Χωρίς δισταγμό, ο Κέι Σι Ρίβερς έθεσε στόχο του Παναθηναϊκού την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Τι του είπε ο θείος του, Ντίνκινς και τι είπε ο ίδιος για τον Διαμαντίδη, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως θέλει την Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ μιλώντας στην «Πράσινη» έθεσε στόχο την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, έδειξε να ανυπομονεί για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο θείος του, Μπάιρον Ντίνκινς.

Αναλυτικά, ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για:

-τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Ήμουν ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για μένα και για την κατάληξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις. Μιλάμε για έναν ιστορικό σύλλογο, από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξει μια ομάδα που θα πάει στο Final Four και θα κατακτήσει το έβδομο ευρωπαϊκό. Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω, αλλά πως κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο».

-τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Εννοείται πως περιμένω τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Έχω παίξει σε ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι μάχες για τον κόσμο μας. Εμείς οι παίκτες γι’ αυτά τα ματς ζούμε».

-τι του είπε ο θείος του, Μπάιρον Ντίνκινς: «Μίλησα πριν από δύο μέρες με τον θείο μου και ενθουσιάστηκε με την απόφασή μου. Έχει απίστευτες αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Έχει δουλέψει με τον κόουτς Πεδουλάκη (σ.σ. στο Περιστέρι) και έχει να πει τα καλύτερα λόγια. ‘Σκληρός προπονητής, αλλά δίκαιος και γνώστης του αθλήματος’, μου είπε».

-τον Διαμαντίδη: «Έχω επηρεαστεί από τον Παναθηναϊκό και τον Διαμαντίδη. Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας. Αισθάνομαι λίγο άτυχος γιατί τώρα που ήρθα εγώ αποσύρθηκε εκείνος. Είναι ένα μύθος. Θα είναι περίεργο να συνεχίσει η ομάδα χωρίς εκείνον, αλλά έτσι είναι η ζωή. Βέβαια απ’ όσα έχω ακούσει θα είναι δίπλα μας».

-τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα στηρίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την ομάδα. Έχω παίξει σαν αντίπαλος και ξέρω καλά τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω ότι αν είμαστε ένα στα εύκολα και στα δύσκολα θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x