Euroleague

Ρίβερς: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Στην προσπάθεια να μείνει ο Παναθηναϊκός πιστός στο πλάνο του στα πλέι οφ, ώστε να προκριθεί στα φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στάθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως είναι ευκαιρία το πλεονέκτημα έδρας και απέδωσε στους τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν την αστάθεια στην απόδοση, χαρακτηρίζοντας δυναμικούς τους Τζέιμς και Σίνγκλετον.

Αναλυτικά: «Θα έχουμε την ευκαιρία μας για να πάμε στο Final 4 κι αυτό είναι σημαντικότερο απ' όλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Πρώτα θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και δεύτερο να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας.

Έχουμε ένα γήπεδο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να παίζουν αντίπαλοι και το υπερασπιζόμαστε καλά μέχρι τώρα.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίξεις καλά όποιον κι αν έχεις απέναντί σου. Είχαμε "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή μας μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.

Ο Τζέιμς μας οδηγεί στο σκοράρισμα και κάνει ό,τι μπορεί. Είναι πολύ δυναμικός, όπως ο Σίνγκλετον κι εγώ κι έχει "καυτό" χέρι, με τους αντιπάλους να μην ξέρουν ποιον να μαρκάρουν. Αυτός ο παίκτης είναι σαν… μοτεράκι, τόσο γρήγορος και στο ένας εναντίον ενός. Είναι… insider».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x