Euroleague

Ρίβερς: «Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four»

Για την αισιοδοξία που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρών στο Final four του Βελιγραδίου, μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Final Four του Βελιγραδίου εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο φόργουορντ των πρασίνων τόνισε πως το χθεσινό ματς με την Φενέρμπαχτσε κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πως μία κατοχή θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Παράλληλα με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το αν αυτή αποτελεί πρόβα ενόψει final four, σχολίασε πως είναι νωρίς να γίνεται αυτή η κουβέντα και πως η Ευρωλίγκα είναι μία διοργάνωση με πολλές ανατροπές, όπου όλοι μπορεί να χάσουν από τον οποιονδήποτε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Για το αήττητο του ΟΑΚΑ και θα συνεχίσει να υφίσταται: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

Για το αν η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί πρόβα ενόψει final_4: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x