Euroleague

Ρίμπας: «Θα είναι έτοιμος για την παραμικρή λεπτομέρεια ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Πάου Ρίμπας.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα έρθει άριστα «διαβασμένος» στη Βαρκελώνη, είναι ο Πάου Ρίμπας, λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ προσεκτική.

«Ξεκινήσαμε στο ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάμε μία δύσκολη διοργάνωση, όπως είναι η Ευρωλίγκα. Την περσινή χρονιά μάθαμε πολλά για το νέο φορμάτ της και είμαστε έτοιμοι για δύσκολα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι ακόμη είμαστε στην αρχή και έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα και αν δεν νικάς στην έδρα σου, είναι πιο δύσκολο να το κάνεις αυτό εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Πάου Ρίμπας και πρόσθεσε:

«Θέλουμε τη νίκη στο πρώτο μας παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θέλουμε νίκες σε όλα. Στη συνέχεια θα δούμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει, ξεκινήσαμε καλά στη σεζόν με νίκες, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν άσχημες στιγμές και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Για να καταλήξει ο γκαρντ της Μπάρτσα: «Σίγουρα ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει έτοιμη την ομάδα του για την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχουν αθλητικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και εμείς θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Παίζουμε στην έδρα μας και γι’ αυτό θα πρέπει να αντλήσουμε την απαραίτητη ενέργεια. Πιστεύω ότι θα έρθουν ως αουτσάιντερ στο ματς, καθώς δεν έγινε κάτι αν ηττηθείς στην πρεμιέρα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αποβάλουμε την πίεση και να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x