Ελλάδα

Ρογκαβόπουλος: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Η Εθνική Παίδων ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού U16 και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ανυπομονεί.

Η Εθνική Παίδων αρχίζει αύριο την προσπάθειά της για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία αντιμετωπίζοντας στις 20:30 τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού U16 στη Βουλγαρία. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος πιστεύει στην άνοδο και ανυπομονεί.

«Παρά το ότι μιλάμε για Β’ Κατηγορία, η διοργάνωση είναι εξίσου ανταγωνιστική και απαιτεί την ίδια συγκέντρωση με το αντίστοιχα της Α’ Κατηγορίας», τονίζει ο 16χρονος γκαρντ/φόργουορντ της ΑΕΚ.

«Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Θέλουμε τον τίτλο, την άνοδο και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα και πιστεύω πως έχουμε και το φυλικό για να πετύχουμε. Αν και όλα θα φανούν στο γήπεδο, όπως πάντα», προσθέτει και καταλήγει: «Έχουμε δείξει πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Α’ Κατηγορία και μπορούμε να διεκδικήσουμε μια υψηλή θέση, διότι δείξαμε μια θετική εικόνα ακριβώς απέναντι σε ομάδες που ήδη βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία. Νιώθω 100% έτοιμος να τα δώσω όλα για τη χώρα μου. Να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να αγωνιστώ με το εθνόσημο σε ένα επίσημο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x