Euroleague

Ρολ: «Σπουδαίος ο Καλάθης, αλλά έχει κι άλλους ο Παναθηναϊκός»

Την άποψη πως η διαφαινόμενη απουσία του Νικ Καλάθη δεν θα επηρεάσει τόσο τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τη Μακάμπι εξέφρασε ο Μάικλ Ρολ.

Ο Μάικλ Ρολ δεν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα… χαθεί χωρίς τον Νικ Καλάθη.

«Εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτά που κάνουμε σαν ομάδα. Φυσικά είναι ένας σπουδαίος παίκτης για την Ευρωλίγκα και θα πρέπει κάποιοι άλλοι να βγουν μπροστά, αλλά έχουν πολλούς εξαιρετικούς παίκτες», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μακάμπι για την Αθήνα εν όψει του αγώνα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

«Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς απλώς θα πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε», ανέφερε, ενώ για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του στον ώμο είπε: «Νιώθω πολύ καλύτερα. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να κάνω τη θεραπεία που χρειαζόταν, ελπίζω να είμαι καλός στην επιστροφή μου».

Σχετικά με τα όσα ακολούθησαν την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, δήλωσε: «Μιλήσαμε για όσα κάναμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι και για όσα πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω αυτό να αποδειχτεί αρκετό», ενώ για το αν θεωρεί τα προσεχή ματς με Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε καθοριστικά για την πρόκριση είπε: «Είναι πολύ νωρίς, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθούμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x