Euroleague

Ρόμπερτς: «Μεταδίδεται και στους υπόλοιπους όταν μπαίνουν τα πρώτα σουτ»

Τα καλά ποσοστά που είχε ο Ολυμπιακός στην αρχή του ματς, του έδωσαν… ώθηση για τη συνέχεια, όπως δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Το μέγεθος της Φενέρμπαχτσε ανάγκασε τον Ολυμπιακό να μείνει ενωμένος και συγκεντρωμένος και για τα 40 λεπτά, με αυτό να ήταν το «κλειδί» της νίκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

«Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Τις τελευταίες εβδομάδες, δεν παίζαμε όπως θέλαμε. Το να έρχεται μία μεγάλη ομάδα εδώ, μάς έκανε να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ήταν μια μεγάλη νίκη, μία νίκη-δήλωση. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση, δεν σκεφτόμασταν την βαθμολογία. Είναι καλό πάντως που έχουμε δύο νίκες κόντρα σε αυτή την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της Nova.

Για την επίδοση της ομάδας του έξω από τα 6,75μ.: «Έχει να κάνει με όλα. Αν μπουν τα πρώτα σουτ, τότε αυτό... μεταδίδεται και στους υπόλοιπους παίκτες. Βάλαμε πολλά σουτ, δεν θα έχουμε πάντα αυτό το ποσοστό όμως και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x