NBA

Ρόουζ: «Δεν είναι για τα γαμ@@@α λεφτά!»

Ο Ντέρικ Ρόουζ φαίνεται πως άφησε πίσω τις σκέψεις περί απόσυρσης και ξεκαθάρισε πως δεν επέστρεψε στους Καβαλίερς για να μη χάσει το συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία.

Οι τάσεις απόσυρσης του Ντέρικ Ρόουζ φαίνεται πως εγκαταλείφθηκαν. Ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς γκαρντ συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις των Καβαλίερς, ωστόσο είναι πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στον αριστερό αστράγαλο.

«Ευχαριστώ όλη την ομάδα, τους παίκτες, το τιμ, τη διοίκηση, που μου έδωσαν το χρόνο για να σκεφτώ», δήλωσε ο Ρόουζ, που απέφυγε να απαντήσει αν έφτασε κοντά στο «αντίο» στα παρκέ στο διάστημα της απουσίας του για δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις του Κλίβελαντ.

Ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν επέστρεψε υπό τον κίνδυνο να χάσει 80 εκατ. δολάρια από το συμβόλαιό του με αθλητική εταιρεία. «Δεν με νοιάζουν τα γ@@@α λεφτά. Έχω μαζέψει αρκετά. Αν ήθελα να φύγω, θα είχα φύγει. Τώρα η αποθεραπεία είναι το πρώτο βήμα για μένα».

Όσο για το αν ζήτησε ανταλλαγή; «Όχι, σε καμία περίπτωση. Είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ, γιατί να ζητήσω να φύγω; Μου δίνουν κάθε δυνατότητα να παίξω κι εγώ αυτό θέλω να κάνω. Απλώς έφυγα και σκεφτόμουν κάποια πράγματα. Τώρα όμως είμαι εδώ για την ομάδα και για να κερδίσουμε».

Ο Ρόουζ έχει χάσει τα 18 από τα 25 φετινά ματς των «Καβς» έχοντας 14,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x