NBA

Ρόουζ: «Είμαι στον παράδεισο»

Ο Ντέρικ Ρόουζ μίλησε για το πως νιώθει μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες που τον ήθελαν θύτη σε υπόθεση βιασμού και σχολίασε τι ήταν αυτό που τον πείραξε.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντέρικ Ρόουζ μετά την περιπέτεια που πέρασε, καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες για ομαδικό βιασμό και τελικά αθωώθηκε.

Ο 28χρονος γκαρντ των Νικς μίλησε στο «ESPN» για την υπόθεση αυτή, λέγοντας: «Το ζήτημα ήταν πολύ σημαντικό. Το πήρα πολύ σοβαρά. Είμαι ένας μεγάλος άντρας. Έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση και έπρεπε μόνος μου να βγω. Ήμουν συγκεντρωμένος εκεί, όλη την ώρα».

Όσον αφορά το γεγονός για το αν νιώθει πλέον δικαιωμένος, υποστήριξε: «Λίγο. Βασικά όλη αυτή η υπόθεση επηρέασε κι άλλο άτομο (τη γυναίκα του). Οπότε προσεύχομαι για εμένα και για εκείνη, γιατί το θέμα ξέφυγε τελείως , στις Η.Π.Α. και παντού. Οπότε, προσεύχομαι για όσους εμπλέκονταν σε αυτό και να ξέρουν πως ξέφυγε από τον έλεγχό μου. Μέσα σε όλα, αυτό που με πείραξε περισσότερο απ'όλα ήταν που έχασα τα γενέθλια του γιου μου, το πάρτι των γενεθλίων του. Αυτό ήταν που με απασχόλησε περισσότερο. Το να μην είμαι με την οικογένειά μου. Και αυτό με πονούσε. Σε αυτό που μπορώ να δουλέψω είναι στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας, ξάδερφος, θείος. Να είμαι ο καλύτερος που μπορώ και να βοηθώ τους υπόλοιπους».

Σχετικά με την επιστροφή του στα παρκέ, τόνισε πως νιώθει σαν «να είναι στον παράδεισο» και συμπλήρωσε «Θα άλλαζε τον καθένα όλο αυτό. Αλλά μίλησα για αυτό και πλέον τα έχω αφήσει όλα πίσω. Για το μόνο που ανησυχώ πια είνα το μέλλον μου. Μ' αρέσει που βρίσκομαι πάλι ανάμεσα στους συμπαίκτες μου. Μ' αρέσει ο τρόπος που δένουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x