Euroleague

Ρότζερς: «Όταν φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού καταλαβαίνεις πόσο βαριά είναι»

Στο μέγεθος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το ματς με την Μπάμπεργκ και σχολίασε ότι οι «πράσινοι» και ο Ολυμπιακός μπορούν αν φθάσουν στο Final-4.

Ο Τζόνι Ρότζερς θυμήθηκε… τα παλιά την Πέμπτη, καθώς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στην Μπάμπεργκ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην οποία η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε 81-72.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού τόνισε, μιλώντας στη Nova, ότι είναι βαριά η φανέλα των «πράσινων» και ότι οι δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να φθάσουν στο Final-4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μου φαίνεται πως οι ομάδες που είναι πολύ καλές είναι δύσκολο να μην βρεθούν στο Final Four. Δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε. Επίσης η Μπασκόνια είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα, αλλά έχει κάνει πολλές αλλαγές και δεν έχει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας αν καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα ποιος μπορεί να του αρνηθεί ότι με τέτοια έδρα μπορεί να κάνει πράγματα.

Μου λείπει πολύ η Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο έως το γήπεδο έστειλα μήνυμα στη γυναίκα μου και της είπα πρέπει να ξανάρθουμε εδώ γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα είναι.

Η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα την κερδίσω εύκολα. Ο Παναθηναϊκός έχει προσωπικότητες όπως ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς, οι οποίες ήταν καθοριστικές στην έκβαση του αγώνα.

Όταν φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού καταλαβαίνεις πόσο βαριά είναι. Και για τους αντιπάλους είναι πολύ δύσκολο να έρθουν να παίξουν σε αυτό το γήπεδο.

Το σύστημα της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο και επίπονο και είναι λογικό να υπάρχουν γκρίνιες από τις ομάδες, αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι απολαυστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x