Ευρώπη

Ρούντι: «Δύσκολη η απόφαση για εθνική, αλλά το οφείλω στη Ρεάλ»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανακοίνωσε την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ και τόνισε πως οφείλει στη Ρεάλ να ξεκουραστεί και να αναρρώσει για να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Ρούντι Φερνάντεθ απουσιάζει από το προσκλητήριο της εθνικής Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ και ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να απέχει. Ο διεθνής γκαρντ θέλει να ξεκουραστεί για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει της νέας σεζόν με τη Ρεάλ.

«Είναι μια δύσκολη απόφαση για μένα και την πήρα με την υποστήριξη και τις συμβουλές του περιβάλλοντός μου. Η εθνική ομάδα είναι οικογένειά μου και αποτελεί πάντα τιμή να ανταποκρίνομαι στο κάλεσμά της. Είμαι μέλος της για 13 σερί χρόνια έχοντας ζήσει ιστορικές επιτυχίες. Όμως μετά από μια απαιτητική σεζόν με πολλά ματς και με ελάχιστη ξεκούραση, αποφάσισα να μην αγωνιστώ φέτος. Επιθυμία μου είναι να ξεκουραστώ και να δουλέψω για να είμαι την ερχόμενη σεζόν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από αρκετούς τραυματισμούς. Οφείλω στη Ρεάλ και τον κόσμο της να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τον κ. Σκαριόλο για την κατανόηση που έδειξαν και εύχομαι στην εθνική κάθε επιτυχία», ανέφερε ο Ρούντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x