Euroleague

«Εμφύλιοι» στην Ευρωλίγκα

Δύο δυνατές αναμετρήσεις με χαρακτήρα... εμφυλίου περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας απόψε (27/10) καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ Καζάν και η Νταρουσάφακα την Αναντολού Εφές.

Μπορεί οι συγκρούσεις τους σε Ρωσία και Τουρκία να αργούν πολύ ακόμα, ωστόσο, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απόψε (27/10) για πρώτη φορά, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο λόγος για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν και για τις Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που δείχνει πως έχει κάθε διάθεση να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς έχει κάνει το 3/3 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα υποδεχθεί στις 20:00 την ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη στο θεσμό.

Ωστόσο, στο εγχώριο πρωτάθλημά τους και οι δύο σύλλογοι τα πάνε εξαιρετικά, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η Ούνιξ έχει 4/4.

Ένα τέταρτο αργότερα (20:15), θα ξεκινήσει στη γειτονική μας χώρα μια άλλη αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, αυτή ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει υποστεί τρεις ήττες και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην έδρα της έτερης ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Στο τούρκικο πρωτάθλημα, ωστόσο, τα πράγματα για την Εφές πάνε καλά, καθώς έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η Νταρουσάφακα 2.

Η τελευταία αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής (πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια) είναι αυτή ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, στις 21:45, με τις δύο ομάδες να έχουν ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική, από τους «ερυθρόλευκους» και την ομάδα της Βιτόρια αντίστοιχα, και να ψάχνουν ξανά ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούνιξ Καζάν (Novasports7)
20:15 Νταρυσάφακα-Αναντολού Εφές (Novasports4)
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports3)
22:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός (ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sportfm.gr, Novasports2)

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x