Ευρώπη

«Ρώτησε για Βίντμαρ η Ρεάλ Μαδρίτης»

Την περίπτωση του σέντερ της Μπάνβιτ, Γάσπερ Βίντμαρ φαίνεται πως εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Όγκνιεν Κούζμιτς.

Αντιμέτωπη με αρκετά σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα έχει βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εκτός από τον Σέρχιο Γιούλ είδε και τον Όγκνιεν Κούζμιτς να παθαίνει ρήξη χιαστού και να τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Οι τραυματισμοί αυτοί σε συνδυασμό με την απουσία του Άντονι Ράντολφ για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες έχει δημιουργήσει θέμα στην front-line της Βασίλισσας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν την απόκτηση κάποιου παίκτη που θα καλύψει το κενό.

Ένας εξ αυτών είναι ο Γάσπερ Βίντμαρ. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η ιστοσελίδα ''piratasdelbasket.net'', η ισπανική ομάδα έκανε κρούση στη Μπάνβιτ (αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League) προκειμένου να μάθει αν ο Σλοβένος σέντερ παραχωρείται και αν ναι, έναντι ποιου αντιτίμου.

Σίγουρα το γεγονός πως ο πρωταθλητής Ευρώπης δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο ανανεώθηκε μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι για ακόμα δύο σεζόν αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο, ωστόσο αυτό είναι αναμενόμενο καθώς ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των παικτών που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Ευρωλίγκας και οι οποίοι να παραμένουν χωρίς ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x