Ελλάδα

Σάβιτς: «Μίλησαν για μεταγραφές Πασκουάλ-Παναθηναϊκός»

Αποκαλυπτικός ο Ζόραν Σάβιτς! Ο ατζέντης του Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως έγιναν συζητήσεις για μεταγραφική ενίσχυση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods.

Συζήτηση ΚΑΙ για μεταγραφές έγινε μεταξύ Τσάβι Πασκουάλ και Παναθηναϊκού Superfoods, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Ζόραν Σάβιτς, μιλώντας στο Radio Catalunya. Παράλληλα μίλησε για τις διαπραγματεύσεις και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Καταλανός τεχνικός θα πετύχει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που εμπνέει. Έχει ιστορία, έχει τα πάντα και ο σύλλογος πιστεύει σε αυτόν. Η διοίκηση είχε κάνει σαφές από την αρχή πως θέλει τον Τσάβι στη θέση του προπονητή. Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες, αλλά η ομάδα πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο Σάβιτς.

«Ο Τσάβι επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο. Είναι σε μια ομάδα που μπορεί να παλέψει για την Ευρωλίγκα και να διεκδικήσει την παρουσία της στο Final Four. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ζει για το μπάσκετ. Πρέπει να αντέχει την πίεση σε αυτό το επίπεδο κι έχει όλα τα φόντα για να βρίσκεται σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που είναι στο ίδιο επίπεδο με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ», πρόσθεσε.

Όσο για τις φιλοδοξίες των «πράσινων», είπε: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην Ελλάδα για τον Πασκουάλ και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνει βήματα προόδου. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και το αξίζει».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού τόνισε: «Έγιναν συζητήσεις για αυτό. Ήδη ο πρόεδρος μιλά για μεταγραφές, αλλά ο Τσάβι θέλει πρώτα να δει την ομάδα και από τις προπονήσεις θα αποφασίσει».


Σχετικά με την επιστροφή του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στις 2 Δεκεμβρίου για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπου πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή, είπε: «Θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Τσάβι. Είναι η πρώτη φορά που φεύγει από το σπίτι του».

Τέλος, ερωτηθείς αν διακρίνει αλλαγές στο μπάσκετ της Ελλάδας σε σχέση με την εποχή που ο ίδιος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ προ εικοσαετίας (1993-1995), απάντησε: «Στην Ελλάδα έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος σκέψης. Πλέον υπάρχει περισσότερος επαγγελματισμός και ο Τσάβι μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα γιατί έχει τις δικές του συνήθειες. Αν κερδίζεις εκεί, ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε σένα».

Ακούστε τη συνέντευξη του Σάβιτς στο Rac1:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x