Ευρώπη

Σάιμπερτ: «Πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε»

Κατώτερος των δυνατοτήτων του εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Παρτιζάν, σύμφωνα με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Απογοητευμένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Παρτιζάν (74-76) εμφανίστηκε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς δε βγήκε όπως το σχεδιάσαμε. Ξέρω ότι μπορούν να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό και μπορούμε να το βγάλουμε στο δεύτερο παιχνίδι», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Ήταν όντως ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι αυτό που έπαιξαν. Μας πήρε ένα διάστημα να προσαρμοστούμε αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Όσο για το λόγο που η ομάδα έμεινε πάλι πίσω στο σκορ και προσπαθούσε να γυρίσει το παιχνίδι, τόνισε: «Δε μπορώ να απαντήσω το γιατί… Θυμάμαι παιχνίδια που ξεκινήσαμε καταπληκτικά και χάσαμε. Αυτό το αγωνιστικό πνεύμα που βγάλαμε σήμερα, από ένα σημείο του αγώνα και μετά, πρέπει να το βγάζουμε και στα 40 λεπτά».

Ερωτηθείς τι πρέπει να περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι στο Βελιγράδι, απάντησε: «Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια αμυντικά λάθη και στην επίθεση να παίζουμε ομαδικά. Αν αυτό συμβεί, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε αυτό και θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο Βελιγράδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x