Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Σακελλαρίου: «Έξτρα κίνητρο η έδρα και ο κόσμος μας»

Μεγάλο κίνητρο αποτελεί για τον Πανιώνιο το γεγονός ότι το ερχόμενο Σάββατο (01/10) θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του, για το Κύπελλο Ελλάδος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Η δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται σήμερα (28/09, 17:00) και στον Πανιώνιο περιμένουν να μάθουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο.

Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους με το νικητή του ζευγαριού Κύμη-Ρέθυμνο και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εκείνους, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά

Για την κατάσταση της ομάδας: «Η ομάδα δείχνει μαχητικότητα, ομοιογένεια και παίζει ο ένας για τον άλλο. Θεωρώ ότι, για την εποχή, είμαστε σε καλό σημείο από πλευράς ετοιμότητας. Η δουλειά μέσα στο γήπεδο συνεχίζεται κανονικά και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόμαστε και πιο βελτιωμένοι. Βγαίνουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με τον κόουτς Οικονόμου και κάθε ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (01/10) στο Κύπελλο: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο μας. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο μας στο Κύπελλο, που θα βγει από το ζευγάρι Κύμη-Ρέθυμνο. Δεν μπαίνουμε στην λογική να σκεφτούμε ποιον αντίπαλο θέλουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Τους θέλουμε κοντά μας και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς, χωρίς να μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x