Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Σακελλαρίου στο sportfm.gr: «Η μοίρα του Πανιωνίου είναι να πρωταγωνιστεί»!

Στο βάρος της ιστορικής φανέλας του Πανιωνίου, την οποία θα φοράει τη νέα σεζόν, και στο μεγάλο κίνητρο που του δίνουν οι «κυανέρυθροι», στάθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μιλώντας στο sportfm.gr.

Για τη νέα περιπέτεια που ξεκινάει φέτος για τον ίδιο μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στο sportfm.gr, καθώς θα φοράει πλέον τα «κυανέρυθρα» και θα αγωνιστεί στην Α2, βάζοντας κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για άνοδο του Πανιωνίου στην Basket League - υπάρχει ακόμα αναμονή όσον αφορά το θέμα της κατηγορίας, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέθεσαν το φάκελο για την Α1, για την κάλυψη της θέσης που άφησε η Κηφισιά.

Η τελευταία τριετία βρήκε τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ στο Λαύριο, οδηγώντας τις «κουκουβάγιες» στα μεγάλα «σαλόνια» και μετέπειτα στην παραμονή τους στην κατηγορία. Επίσης, έχει σημαντικές παραστάσεις από τα δύο πρωταθλήματα της χώρας, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Αιγάλεω, Παγκρατίου, Τρικάλων, Ρεθύμνου, Αμαρουσίου και Κηφισιάς.

Παράλληλα με την καριέρα του στα παρκέ, ο Σακελλαρίου αφιερώνει χρόνο και στην άλλη μεγάλη του αγάπη, την Ιατρική, καθώς σπουδάζει στη σχολή Αθηνών (είναι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα φυσικά το μπάσκετ) κι εκμυστηρεύεται τον τρόπο που καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κάτια Πετροπούλου

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα το να βρίσκεσαι στην οικογένεια του Πανιωνίου. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα! Η αλήθεια είναι πως, όταν μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο θέλει να σε εντάξει στο δυναμικό της, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απλά δράττεις την ευκαιρία, έχοντας καινούριους στόχους και νέα κίνητρα στην καριέρα σου».

Για τις βλέψεις που έχει ο Πανιώνιος φέτος: «O Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο και θεωρώ ότι δικαιωματικά του ανήκει η θέση στην A1! Πρέπει να βρίσκεται εκεί! Είναι η μοίρα του να πρωταγωνιστεί»!

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Η δίψα για διάκριση είναι πάντα το μεγαλύτερο κίνητρο. Και, φυσικά, θα δίνω διαρκώς τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της με επιτυχία».

Για τις σπουδές στην Ιατρική, σε συνδυασμό με το μπάσκετ: «Όταν θες κάτι πολύ, τα καταφέρνεις. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Όμως, με καλή διαχείριση, κίνητρο και πρόγραμμα, μπορούν να έρθουν όλα εις πέρας».

Η ευχή του για τη νέα χρονιά: «Να έχουμε όλοι υγεία, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως κάνουμε και τώρα, και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x