Ελλάδα

Σάκοτα: «Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι, δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές»

Στην πνευματική ανετοιμότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά το βαρύ 115-85 από τον Παναθηναϊκό, ενώ άφησε και αιχμές για τη διαιτησία.

Ναι μεν παραδέχθηκε την ανωτερότητα και την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα, με αφορμή την αποβολή του Γκριν στο 22', πέταξε... καρφιά για τη διαιτησία (μετά το επιβλητικό 115-85 του Εξάστερου κόντρα στην Ένωση), κάνοντας λόγο για κατάσταση που... κρατάει χρόνια!

«Έπαιξαν δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς ρυθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκος με όρεξη να παίξει, η δική μας καμπύλη ενέργειας έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλουμε κάποιες μέρες και προπονήσεις να συνέλθουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή προπόνηση, αλλά όχι μόνο αυτό.

Και η διαιτησία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η αποβολή του Μάικ Γκριν (σ.σ. στο 22’ με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή) μάς χάλασε τα πάντα. Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι σε αυτόν τον βαθμό. Τι να πω; Δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές, κάτι που είναι μεγάλο θέμα έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και πιστεύω ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x