Ελλάδα

Σάκοτα: «Είμαστε πολύ βελτιωμένοι»

Αισιόδοξος ενόψει της ευρωπαϊκής επιστροφής της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Μιλώντας στη media day της «Ένωσης» πριν το ματς με την Κράσνι, ο Σέρβος τόνισε ότι η ομάδα του είναι πολύ βελτιωμένη

Την πίστη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ εξέφρασε ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Στο πλαίσιο της media day πριν το παιχνίδι με την Κράσνι, ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα δείξει τη συνεχή βελτίωσή της και στο Eurocup.

«Σ’ αυτό το σημείο που βρισκόμαστε πάντα λέμε ότι κανείς δεν είναι 100% έτοιμος. Είμαστε όμως πολύ βελτιωμένοι. Έχουμε παίκτες που γύρισαν πίσω, τον Κάρτερ και τον Ντούσαν, ενώ ο Ανοσίκε ανεβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στον αντίπαλο, είπε: «H Kράσνι έκανε επιλογές ξένων παικτών, που είναι σκόρερ. Έτσι θέλουν να παίζουν. Να βάζουν πολλούς πόντους. Είναι το στυλ τους, όμως εμείς γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα με ατομιστές και θα παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και δυνατή άμυνα. Είναι πρεμιέρα και εννοείται πως θέλουμε την νίκη».

Όσο για την παρουσία του κόσμου και πώς θα γίνει εντονότερη, απάντησε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, το είπα και προχθές. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και έτσι θα τον φέρουμε κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Κράσνι, Kιρίλ Μπολσάκοφ, παρουσιάστηκε συγκρατημένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Είναι πολύ καλό για μας, που έχουμε δύο παίκτες (σ.σ Ρ.Τ Γκουίν και Ντι Τζέι Κούπερ) που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x