Ελλάδα

Σάκοτα: «Ήμασταν τυχεροί στο τέλος»

Στην τύχη που είχαν στο τέλος και στις βολές στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κύμης, την πρώτη φετινή εκτός έδρας του «Δικεφάλου».

Ο Σέρβος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως οι Ευβοιώτες ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει φέτος και έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τόνισε πως ο Ελονού είχε ενοχλήσεις και δε χρησιμοποιήθηκε, στάθηκε στην κούραση των συνεχόμενων αγώνων για να δικαιολογήσει τα περίεργα αποτελέσματα και αναφέρθηκε διεξοδικά στον Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συγχαρητήρια στην Κύμη, που ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που παίξαμε. Ήταν τόσο καλά στημένη και οργανωμένη που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Στο τέλος ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί, καθώς όταν το παιχνίδι κρίνεται στις βολές, η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Πιστεύω, όμως, ότι θέλαμε πάρα πολύ το ματς. Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη, καθώς παίζουν ωραίο μπάσκετ και κερδίζουν τα παιχνίδια. Τους εύχομαι ότι καλύτερο".

Για το αν δείχνει αντικατάσταση η μη χρησιμοποίηση του Ελόνου: «Έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είπαμε πριν από το παιχνίδι, αν δεν χρειαστεί να μην τον ζορίσουμε, αφού σε τρεις ημέρες έχουμε και άλλο παιχνίδι».

Για το πως η ΑΕΚ κερδίζει Ολυμπιακό, ΠΑΟ και εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, αλλά χάνει κάποια ματς στην Ελλάδα: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουν τόσο μεγάλα ρόστερ οι ομάδες για να αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Θέλοντας και μη, αν και δεν το θέλουμε αυτό εμείς οι προπονητές, φαίνεται κάποιοι παίκτες να δίνουν περισσότερη ενέργεια στην Ευρώπη ή έχουν μεγαλύτερο κίνητρο στα ντέρμπι. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν και τραυματισμοί».

Για τον Βασιλόπουλο: «Έχουμε δύο λεπτά σημεία. Δεν έχουμε πολλές αλλαγές στις θέσεις του γκαρντ και στη θέση "4", σαν μπακ-απ και αμυντικό τριάρι, όπως είχαμε πέρυσι τον Μιλόσεβιτς. Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει ο Περπέρογλου, αλλά δεν τον άφηνε η ομάδα του. Οπότε βρήκαμε έναν παίκτη με το ίδιο αγωνιστικό στυλ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x