Ελλάδα

Σάκοτα: «Ίσως να χαλαρώσαμε από τη γιορτή»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ xαλάρωσαν, λόγω της γιορτής που προηγήθηκε του ματς με τα Τρίκαλα για τον Γιώργο Αμερικάνο, απέδωσε την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως το τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του βρήκε ρυθμό και στάθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε για τον εκλιπόντα πρώην άσο και στο ότι δεν εξαρτάται από τους «κιτρινόμαυρους» η τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, ζητώντας μόνο νίκες στα εναπομείναντα τρία ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στα Τρίκαλα, τα οποία στάθηκαν πολύ καλά. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, μετά από μία διακοπή τριών εβδομάδων. Πριν το παιχνίδι, συμμετείχαμε όλοι σε μία γιορτή, η οποία μπορεί να προκαλέσει μία χαλάρωση. Παρόλα αυτά, βρήκαμε ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο και νικήσαμε. Η κορυφαία στιγμή για ένα αθλητή είναι όταν αποσύρεται η φανέλα του.

Δυστυχώς, ο Γιώργος Αμερικάνος δεν ζει για να έβλεπε αυτές τις στιγμές. Η οικογένειά του ήταν εδώ, είδε αυτές τις στιγμές, όπως και όλος ο κόσμος. Προσωπικά, συγκινήθηκα, γιατί είχα την τιμή να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο από κοντά στην προηγούμενη θητεία μου στην ΑΕΚ, αλλά δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω ως παίκτη. Αξίζει να βρίσκεται εκεί η φανέλα του. Θα βλέπουν τη φανέλα του τα νέα παιδιά και θα προσπαθούν να φτάσουν στο επίπεδό του.

Εμείς ξέραμε ότι, αν νικούσαμε όλους τους αγώνες μετά τον Ολυμπιακό, θα τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Όμως, η κατάσταση δεν είναι στο χέρι μας, καθώς εξαρτάται από άλλες ομάδες. Στόχος μας να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις αγώνες και, από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x