Ευρώπη

Σάκοτα: «Ο χρόνος πιέζει»

Το... καταιγιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ και η ανάγκη σταθεροποίησης σε υψηλά επίπεδα απόδοσης δεν επιτρέπουν να χαλαρώσει μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως εξήγησε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να απολαύσει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη δίνει ένα δύσκολο όσο και κρίσιμο ματς για το Basketball Champions League απέναντι στην Εστουντιάντες στη Μαδρίτη. Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε το στίγμα.

«Ο χρόνος πιέζει. Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Οι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες συνεχίζονται για εμάς. Είναι προφανές ότι έχουμε μια δυσκολία για πλήρη ανάλυση της αυριανής αντιπάλου μας λόγω συνθηκών. Στο αεροπλάνο και στην αποψινή προπόνηση θα προσπαθήσουμε να “διαβάσουμε” την Εστουδιάντες. Έτσι ή αλλιώς στόχος μας στην Ευρώπη είναι πια μόνο νίκες. Πάντα στην ΑΕΚ είναι μόνο νίκες. Φιλοσοφία μου είναι η σταδιακή βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς με υπομονή και δουλειά», παραδέχθηκε για τους στόχους του από εδώ και πέρα με την ΑΕΚ», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x