Ελλάδα

Σάκοτα: «Πάμε παντού για τη νίκη, έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί των Τρικάλων στη θεσσαλική πόλη.

Ο Σέρβος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως ήταν δύσκολο το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο και τα τελευταία αποτελέσματα τους βοηθούν, ενώ στάθηκε στην υπεροχή μέσα στο αντίπαλο καλάθι, αλλά και στα άστοχα που επιχείρησαν και έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ολίμπια.

Αναλυτικά: «Εμείς κυνηγάμε τη νίκη παντού. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και έχουμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι είναι λίγο δύσκολο το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, αλλά κάθε νίκη μας βοηθάει για να κάνουμε την δουλειά που πρέπει.

Είχαμε κάποιο πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, είχαμε και αστοχία σε ανοιχτά σουτ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Η ομάδα παίζει συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ήταν καλή νίκη για εμάς για τη συνέχεια. Μας περιμένει το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο Basketball Champions League και το ταξίδι στη Σλοβενία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x