Ελλάδα

Σάκοτα: «Ελπίζω για διορθώσεις, αλλά δεν μπορώ να ζορίσω»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως προσπαθεί να φέρει ενισχύσεις στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες δεν θέλησε να αναλύσει.

Η επιθυμία για ενίσχυση στην ΑΕΚ είναι δεδομένη, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ωστόσο όπως είπε υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθεια αυτή.

«Κάτι προσπαθούμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Ελπίζω για κάποιες διορθώσεις, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι με ζόρι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί στην ουσία δεν έχω να πω», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης» μετά τη νίκη επί της Καβάλας.

Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και στην Καβάλα που έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Ομάδες χωρίς πίεση μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, ειδικά όταν έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι και δεν έχουμε πολλές αλλαγές. Σημασία έχει η νίκη, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα από τα οποία είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε στο τέλος. Συνεχίζουμε με τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη, με τη Νεπτούνας, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Μπορούσαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο να βοηθήσουν περισσότερο, αλλά είναι καλό ότι οι βασικοί έπαιξαν λιγότερο. Σε ένα σημείο που το παιχνίδι μπορούσε να ξεφύγει με πολλά τρίποντα, δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου. Όμως υπάρχει δικαιολογία, είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο. Φαινόταν πως είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, παρότι η Καβάλα έπαιξε καλή άμυνα. Σήμερα δεν μας μπήκαν τα σουτ, αλλά τα 16 λάθη ήταν πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x