Ευρώπη

Σαρίτσα: «Αξιόλογη ομάδα η ΑΕΚ»

Σοβαρή ομάδα με αρχές και πλάνο χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Ουφούκ Σαρίτσα αποδίδοντας στην άμυνα τη νίκη της Μπεσίκτας.

Στην άμυνα απέδωσε ο Ουφούκ Σαρίτσα τη νίκη της Μπεσίκτας επί της ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε παράπονα επειδή δεν γέμισε το μικρό (3.500 θεατών) γήπεδο της ομάδας.

«Θέλω να ξεκινήσω με την άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε χάρη στην άμυνα μας. Στην επίθεση ήμασταν σε καλό επίπεδο με εξαίρεση κάποια διαστήματα. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με αγωνιστικό πλάνο και καλούς παίκτες. Πήραμε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και πρώτη στον όμιλο στο Champions League. Αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό, ενδιαφέρον κι υποστήριξη. Πίστευα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο καθώς η ΑΕΚ είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Είμαι απογοητευμένος και θέλω να το εκφράσω», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Ο σέντερ της Μπεσίκτας, Βλάντιμιρ Στίματς, τόνισε: «Η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, πίσω από εμάς φυσικά. Έχω παίξει με κάποιους από τους παίκτες της και γνωρίζω την αξία τους, γι’ αυτό και λέω πως το αποτέλεσμα αυτό ήταν σημαντικό για ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x