Γενικά

Κάνει... πλάκα στην Κίνα ο Σβεντ: Έφτασε τα 10 triple-double!

Ο Αλεξέι Σβεντ απολαμβάνει το μπάσκετ στην Κίνα κάνοντας μαγικές εμφανίσεις, αφού έφτασε τα 10 triple-double σε 44 συμμετοχές.

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της γηραιάς ηπείρου, ο Αλεξέι Σβεντ, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει την Ευρώπη ώστε να αγωνιστεί στο CBA, το κινέζικο πρωτάθλημα δηλαδή, με τη φανέλα των Shanxi Loongs.

Ο Ρώσος γκαρντ είναι, προφανώς, αρκετά επίπεδα καλύτερος από τον μέσο μπασκετμπολίστας του χαμηλής δυναμικότητας πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως... κάνει πλάκα ακόμη και στα 35 του.

Συγκεκριμένα, ο Σβεντ κατέγραψε κόντρα στους Nanjing Monkey Kings το 10ο triple-double του στη σεζόν, σε μόλις 44 εμφανίσεις. Με αυτόν τον τρόπο, πλέον, μετράει 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και σχεδόν 10 ασίστ στο πρωτάθλημα, παρόλο που η ομάδα του ακόμη φιγουράρει μόλις στη 12η θέση της κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σβεντ είναι πρώτος σε triple-double σε όλο το πρωτάθλημα, έχοντας διπλάσια από τον δεύτερο στη σχετική λίστα, Κέι Φέλντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x