NBA

Σε φουλ ρυθμούς ο Άντονι Ντέιβις

Κοντά στην οριστική του επιστροφή στα παρκέ βρίσκεται ο Άντονι Ντέιβις, μετά τις αλλεπάλληλες εγχειρήσεις στον αριστερό ώμο και το αριστερό γόνατο.

Ο σούπερσταρ των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις, θεωρήθηκε από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2014-2015. Όμως, η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε από σκαμπανεβάσματα και συνεχείς τραυματισμούς (21 παιχνίδια εκτός), με συνέπεια να μη γίνει το «μπαμ» που αρκετοί περίμεναν. Τι θα γίνει όμως φέτος;

Τα πρώτα σημάδια είναι άκρως ενθαρρυντικά, με τον Ντέιβις να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως δήλωσε στο επίσημο σάιτ των Πέλικανς.

«Νιώθω εξαιρετικά. Πιστεύω πως κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να φθάσω στο στόχο μου. Νιώθω ότι είμαι πιο δυνατός και πιο εκρηκτικός από πριν. Ήμουν ιδιαίτερα εκνευρισμένος όταν δε μπορούσα να παίξω. Σκοπός είναι να είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στις 26 Οκτωβρίου».

Ο Ντέιβις συγκαταλέγεται ήδη στους 7-8 κορυφαίους παίκτες του NBA. Όταν είναι υγιής, σκορπάει τον τρόμο με την ικανότητά του στο σκοράρισμα (24,4 πόντοι ανά αγώνα τις δύο τελευταίες σεζόν), στα ριμπάουντ (10,2 ανά αγώνα) και στον αμυντικό τομέα (2,9 τάπες πρόπερσι και 2 πέρσι). Αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, μπορεί να οδηγήσει τους Πέλικανς στα πλέι-οφς, εγκαθιδρύοντας τη θέση του ως ο πληρέστερος ψηλός στο «μαγικό κόσμο».

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x